Om os

BUKSER TIL DET GODE LIV
Robell skaber bukser hvori du kan føle dig godt tilpas så du kan leve dit liv uden begrænsninger.  Robell bukser er påtænkt kvalitetsbevidste kvinder i alle former og størrelser. De fleste af vores styles er lavet i et unikt stretch-materiale, som passer til alle kropsformer og sikrer maksimal komfort, uden at gå på kompromis med designet. Robell bukser og jeans er tilgængelig i en bred vifte af farve, detaljer og pasformer, hvilket sikrer at vi kan levere bukser til enhver lejlighed. Uanset om du leder efter en klassisk, moderne, afslappet eller slim fit, har vi et par Robell-bukser, der passer lige til dig.

DU SKAL IKKE PASSE VORES BUKSER
De skal passe dig! Kender du følelsen af at stå i et prøverum og undrer dig over, hvorfor søgen efter de perfekte bukser skal være så lang og besværlig? Mange bukser ser stilfulde ud på en gine men ikke stå distancen på en rigtig kvindekrop. Alle har forskellige kroppe, og alle fortjener at klæde os i tøj, der gør os glade. Det er vores mission at skabe bukser til hele livet og for hele livet. Vi har elimineret alt, der kan gøre bukser og jeans ubehagelige at have på. Til gengæld fokuserer vi på at have få, men nøje udvalgte, detaljer så du kan træde ud i verden med stil, og med et stort smil på læben. 

ROBELL ER DESIGNET TIL KVINDER - IKKE EN GINE
Dine bukser skal have den bedste pasform og skal passe til dig, din kropstype og dine kurver. Pasformen er gradueret til rigtige kvinder i stedet for en gine, da vi nægter at skabe bukser, der ikke er behagelige at have på! Der er stor forskel på, hvad der passer en str. 36 og en str. 56, som er med i vores graduering. Robell bukser er produceret i et unikt strækmateriale af høj kvalitet, som sidder usædvanligt godt, holder længe, og giver maksimal komfort. Robell er dine go-to bukser til enhver lejlighed.

MERE NED BARE BUKSER
Robell er et buksemærke, der har mere end 30 års erfaring med at skabe bukser og jeans med den bedste pasform. Robell er en del af det familieejede og internationale modefirma Godske Group, som i de sidste 50 år har leveret modetøj af høj kvalitet. Godske Group har i dag 16 brands in-house, som alle leverer mode til kvalitetsbevidste kvinder. Robell er en del af en lang og stolt tradition for design og godt håndværk. Med Robell tilbyder Godske Group et stort udvalg af moderne, sporty, casual, klassiske og elegante bukser.